IZLET V HRASTNIK 2016

ZLET TD ZALOG V HRASTNIK

Na letošnje potepanje se bomo odpravili kar z vlakom in sicer v eno od zasavskih mest. To je Hrastnik. Načrt izleta je zelo zanimiv, saj se bomo iz postaje Zalog z vlakom odpeljali v Hrastnik. Peš se bomo odpravili preko mostu čez Savo in si ogledali najsodobnejšo proizvodnjo stekla in steklenih izdelkov. Izredno zanimiv proizvodni proces bo marsikoga navdušil. Poleg tega si bomo ogledali trgovinico  in si lahko naročili lasten kozarec z napisom po želji.

Po ogledu nas bo avtobus odpeljal v center mesta Hrastnik, kjer si bomo ogledali muzej, v katerem so zbrane zelo zanimive zbirke. Starejši udeleženci izleta bodo lahko podoživeli marsikatero prigodo iz otroštva.

Ogledali si bomo tudi tipično knapovsko hišo oziroma Mlakarjevo stanovanje, ki je preurejena v muzej. Po ogledu bomo odšli v gostilno Zadružni dom Čeče, kjer si bomo lahko ogledali humoristično igro, o knapovskem življenju. 

Po napornem programu si bomo privoščili tradicionalno kosilo z lokalnimi specialitetami, kar je pri naših izletih običaj.

 Vsi, ki bi se nam želeli pridružiti, nam pišite na našo elektronsko pošto info@td-zalog.si ali pa pošljite SMS na številko 031488602. Takoj vam bomo posredovali podrobnosti glede plačila in še kaj, kar morate vedeti.

Letošnji izlet bo v soboto, 26.11.2016