četrtek, 21. september 2017

Spoštovani !

 

Leto je na okoli, naše društvo počasi zaključuje aktivnosti, ki smo jih načrtovali za letošnje leto. Ostal nam je le še izlet. Mogoče na hitro preletimo letošnje aktivnosti; Občni zbor, čistilna akcija, obnova stolpa na Debnem vrhu, Po zaloški cesti je »furati fajn« s sejmom, predavanje o pelinolistni ambroziji ter tekoča organizacijska opravila v društvu.

Kam letos na izlet, da bo malo drugače in zanimivo. Oživljamo idejo izpred nekaj let in odpravili se bomo v Škofjo Loko in poljansko dolino do Žirov.

 

Program letošnjega izleta;

 

-          ogled starega mestnega jedra Škofje Loke, vodeno z vodičem 

-          ogled Loškega muzeja

-          ogled Tavčarjevega dvorca Visoko, stalna razstava »Visoška domačija pripoveduje«, ogled obnovljene družinske grobnice.

-          ogled Muzeja Žiri

-          kosilo v Žireh skoraj zagotovo v gostilni pri Županu

-          ob povratku v Ljubljano bomo obiskali še kmetijo in sirarno Bogataj.

 

V sirarni Bogataj bomo lahko kupili odlične sire, skuto, jogurte,… Presenečeni boste, kako urejena je kmetija in kako lahko sodobna kmetija, znanje in volja pripeljeta do vrhunske ponudbe.

Letošnji izlet bo v soboto, 21.10.2017

 

Vse podrobnosti bomo objavili kasneje. Zaradi same organizacije in rezervacij moramo čim prej zbrati dovolj prijav, zato vas prosimo, da s prijavo ne odlašate in se prijavite čim prej.

 

Cena izleta za člane TD Zalog bo * predvidoma 35,00 €, za nečlane TD Zalog pa 40,00 €, za otroke do 15. leta starosti je cena 30,00 €. Za vse člane PGD Zalog – Sp. Kašelj je cena ista kot za člane TD Zalog.  V ceno je vključen prevoz z avtobusom, vstopnine in vodenja ter kosilo. Pijačo ob kosilu plačate sami!

 

Vsi, ki si želite dan preživeti z nami, vljudno vabljeni.

Prijavite se lahko na e-naslov  info@td-zalog.si  ali pošljete SMS na številko 031 488 602.

Datum vplačila izleta in točno časovnico bomo sporočili naknadno.

*Cena se glede na število prijavljenih lahko precej spreminja, vendar računamo, da je to za  

  enkrat realna ocena stroškov!